Philip Morris International aandelen

Philip Morris International is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker PM. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Andre Calantzopoulos.

Op deze Philip Morris International aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Philip Morris International, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Philip Morris International beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Philip Morris International nieuws. Ook kun je verschillend Philip Morris International advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Philip Morris International koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Philip Morris International Inc aandelen kopen

Philip Morris International Inc
Philip Morris International aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Philip Morris International aandeel

Philip Morris International aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Philip Morris International aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Philip Morris International koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Philip Morris International is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Philip Morris International aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Philip Morris International.

Technische analisten zien de toekomst voor Philip Morris International zeer optimistisch. De verwachtingen voor Philip Morris International aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Philip Morris International.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Philip Morris International. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Philip Morris International op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Philip Morris International aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Philip Morris International aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Philip Morris International kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: