Paramount Group aandelen

Paramount Group is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker PGRE. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Albert Behler.

Op deze Paramount Group aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Paramount Group, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Paramount Group beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Paramount Group nieuws. Ook kun je verschillend Paramount Group advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Paramount Group koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Paramount Group Inc aandelen kopen

Paramount Group Inc
Paramount Group aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Paramount Group aandeel

Paramount Group aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Paramount Group aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Paramount Group koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Paramount Group is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Paramount Group aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Paramount Group.

Technische analisten zien de toekomst voor Paramount Group zeer optimistisch. De verwachtingen voor Paramount Group aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Paramount Group.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Paramount Group. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Paramount Group op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Paramount Group aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Paramount Group aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Paramount Group kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen