Par Pacific Holdings aandelen

Par Pacific Holdings is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker PARR. Met circa 863 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO William Pate.

Op deze Par Pacific Holdings aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Par Pacific Holdings, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Par Pacific Holdings beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Par Pacific Holdings nieuws. Ook kun je verschillend Par Pacific Holdings advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Par Pacific Holdings koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Par Pacific Holdings Inc aandelen kopen

Par Pacific Holdings Inc
Par Pacific Holdings aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Par Pacific Holdings aandeel

Par Pacific Holdings aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Par Pacific Holdings aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Par Pacific Holdings koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Par Pacific Holdings is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Par Pacific Holdings aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Par Pacific Holdings.

Technische analisten zien de toekomst voor Par Pacific Holdings zeer optimistisch. De verwachtingen voor Par Pacific Holdings aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Par Pacific Holdings.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Par Pacific Holdings. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Par Pacific Holdings op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Par Pacific Holdings aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Par Pacific Holdings aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Par Pacific Holdings kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: