Oxford Industries aandelen

Oxford Industries is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker OXM. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Thomas Chubb.

Op deze Oxford Industries aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Oxford Industries, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Oxford Industries beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Oxford Industries nieuws. Ook kun je verschillend Oxford Industries advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Oxford Industries koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Oxford Industries, Inc. aandelen kopen

Oxford Industries, Inc.
Oxford Industries aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Oxford Industries aandeel

Oxford Industries aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Oxford Industries aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Oxford Industries koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Oxford Industries is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Oxford Industries aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Oxford Industries.

Technische analisten zien de toekomst voor Oxford Industries zeer optimistisch. De verwachtingen voor Oxford Industries aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Oxford Industries.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Oxford Industries. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Oxford Industries op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Oxford Industries aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Oxford Industries aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Oxford Industries kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: