Otis Worldwide aandelen

Otis Worldwide is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker OTIS. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Otis Worldwide aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Otis Worldwide, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Otis Worldwide beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Otis Worldwide nieuws. Ook kun je verschillend Otis Worldwide advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Otis Worldwide koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Otis Worldwide Corp aandelen kopen

Otis Worldwide Corp
Otis Worldwide aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Otis Worldwide aandeel

Otis Worldwide aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Otis Worldwide aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Otis Worldwide koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Otis Worldwide is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Otis Worldwide aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Otis Worldwide.

Technische analisten zien de toekomst voor Otis Worldwide zeer optimistisch. De verwachtingen voor Otis Worldwide aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Otis Worldwide.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Otis Worldwide. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Otis Worldwide op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Otis Worldwide aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Otis Worldwide aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Otis Worldwide kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: