Oi aandelen

Oi is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker OIBR.C. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Rodrigo de Abreu.

Op deze Oi aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Oi, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Oi beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Oi nieuws. Ook kun je verschillend Oi advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Oi koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Oi S.A. aandelen kopen

Oi S.A.
Oi aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Oi aandeel

Oi aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Oi aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Oi koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Oi is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Oi aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Oi.

Technische analisten zien de toekomst voor Oi zeer optimistisch. De verwachtingen voor Oi aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Oi.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Oi. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Oi op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Oi aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Oi aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Oi kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen