Occidental Petroleum aandelen

Occidental Petroleum is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker OXY. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Vicki Hollub.

Op deze Occidental Petroleum aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Occidental Petroleum, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Occidental Petroleum beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Occidental Petroleum nieuws. Ook kun je verschillend Occidental Petroleum advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Occidental Petroleum koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Occidental Petroleum Corp. aandelen kopen

Occidental Petroleum Corp.
Occidental Petroleum aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Occidental Petroleum aandeel

Occidental Petroleum aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Occidental Petroleum aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Occidental Petroleum koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Occidental Petroleum is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Occidental Petroleum aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Occidental Petroleum.

Technische analisten zien de toekomst voor Occidental Petroleum zeer optimistisch. De verwachtingen voor Occidental Petroleum aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Occidental Petroleum.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Occidental Petroleum. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Occidental Petroleum op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Occidental Petroleum aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Occidental Petroleum aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Occidental Petroleum kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: