Nokia aandelen

Nokia is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker NOK. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Pekka Lundmark.

Op deze Nokia aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Nokia, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Nokia beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Nokia nieuws. Ook kun je verschillend Nokia advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Nokia koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Nokia Corp aandelen kopen

Nokia Corp
Nokia aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Nokia aandeel

Nokia aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Nokia aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Nokia koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Nokia is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Nokia aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Nokia.

Technische analisten zien de toekomst voor Nokia zeer optimistisch. De verwachtingen voor Nokia aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Nokia.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Nokia. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Nokia op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Nokia aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Nokia aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Nokia kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen