NIO aandelen

NIO is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker NIO. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Bin Li.

Op deze NIO aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van NIO, de laatste koersdoelen en verwachtingen, NIO beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste NIO nieuws. Ook kun je verschillend NIO advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel NIO koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

NIO Inc aandelen kopen

NIO Inc
NIO aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het NIO aandeel

NIO aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn NIO aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de NIO koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van NIO is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de NIO aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van NIO.

Technische analisten zien de toekomst voor NIO zeer optimistisch. De verwachtingen voor NIO aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij NIO.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van NIO. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van NIO op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de NIO aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

NIO aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van NIO kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen