Newmont aandelen

Newmont is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker NEM. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Thomas Palmer.

Op deze Newmont aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Newmont, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Newmont beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Newmont nieuws. Ook kun je verschillend Newmont advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Newmont koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Newmont Corp aandelen kopen

Newmont Corp
Newmont aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Newmont aandeel

Newmont aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Newmont aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Newmont koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Newmont is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Newmont aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Newmont.

Technische analisten zien de toekomst voor Newmont zeer optimistisch. De verwachtingen voor Newmont aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Newmont.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Newmont. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Newmont op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Newmont aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Newmont aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Newmont kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: