National Fuel Gas aandelen

National Fuel Gas is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker NFG. Met circa 2.080 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO David Bauer.

Op deze National Fuel Gas aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van National Fuel Gas, de laatste koersdoelen en verwachtingen, National Fuel Gas beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste National Fuel Gas nieuws. Ook kun je verschillend National Fuel Gas advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel National Fuel Gas koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

National Fuel Gas Co. aandelen kopen

National Fuel Gas Co.
National Fuel Gas aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het National Fuel Gas aandeel

National Fuel Gas aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn National Fuel Gas aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de National Fuel Gas koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van National Fuel Gas is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de National Fuel Gas aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van National Fuel Gas.

Technische analisten zien de toekomst voor National Fuel Gas zeer optimistisch. De verwachtingen voor National Fuel Gas aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij National Fuel Gas.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van National Fuel Gas. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van National Fuel Gas op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de National Fuel Gas aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

National Fuel Gas aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van National Fuel Gas kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: