Aandeel Microsoft

Microsoft aandelen

Microsoft is een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq welke wordt verhandeld met de ticker MSFT. Met circa 166.475 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Satya Nadella.

Op deze Microsoft aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Microsoft, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Microsoft beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Microsoft nieuws. Ook kun je verschillend Microsoft advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Microsoft koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Microsoft Corporation aandelen kopen

Microsoft Corporation
Microsoft aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Microsoft aandeel

Microsoft aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Microsoft aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Microsoft koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Microsoft is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Microsoft aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Microsoft.

Technische analisten zien de toekomst voor Microsoft zeer optimistisch. De verwachtingen voor Microsoft aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Microsoft.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Microsoft. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Microsoft op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Microsoft aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Microsoft aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Microsoft kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

Aandeel Microsoft

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: