Medtronic aandelen

Medtronic is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker MDT. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Geoffrey Martha.

Op deze Medtronic aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Medtronic, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Medtronic beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Medtronic nieuws. Ook kun je verschillend Medtronic advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Medtronic koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Medtronic Plc aandelen kopen

Medtronic Plc
Medtronic aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Medtronic aandeel

Medtronic aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Medtronic aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Medtronic koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Medtronic is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Medtronic aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Medtronic.

Technische analisten zien de toekomst voor Medtronic zeer optimistisch. De verwachtingen voor Medtronic aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Medtronic.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Medtronic. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Medtronic op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Medtronic aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Medtronic aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Medtronic kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen