Mckesson aandelen

Mckesson is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker MCK. Met circa 80.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Brian Tyler.

Op deze Mckesson aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Mckesson, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Mckesson beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Mckesson nieuws. Ook kun je verschillend Mckesson advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Mckesson koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Mckesson Corporation aandelen kopen

Mckesson Corporation
Mckesson aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Mckesson aandeel

Mckesson aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Mckesson aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Mckesson koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Mckesson is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Mckesson aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Mckesson.

Technische analisten zien de toekomst voor Mckesson zeer optimistisch. De verwachtingen voor Mckesson aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Mckesson.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Mckesson. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Mckesson op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Mckesson aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Mckesson aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Mckesson kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: