Marathon Petroleum aandelen

Marathon Petroleum is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker MPC. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Michael Hennigan.

Op deze Marathon Petroleum aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Marathon Petroleum, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Marathon Petroleum beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Marathon Petroleum nieuws. Ook kun je verschillend Marathon Petroleum advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Marathon Petroleum koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Marathon Petroleum Corp aandelen kopen

Marathon Petroleum Corp
Marathon Petroleum aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Marathon Petroleum aandeel

Marathon Petroleum aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Marathon Petroleum aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Marathon Petroleum koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Marathon Petroleum is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Marathon Petroleum aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Marathon Petroleum.

Technische analisten zien de toekomst voor Marathon Petroleum zeer optimistisch. De verwachtingen voor Marathon Petroleum aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Marathon Petroleum.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Marathon Petroleum. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Marathon Petroleum op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Marathon Petroleum aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Marathon Petroleum aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Marathon Petroleum kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen