LyondellBasell Industries aandelen

LyondellBasell Industries is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker LYB. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO James Gallogly.

Op deze LyondellBasell Industries aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van LyondellBasell Industries, de laatste koersdoelen en verwachtingen, LyondellBasell Industries beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste LyondellBasell Industries nieuws. Ook kun je verschillend LyondellBasell Industries advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel LyondellBasell Industries koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

LyondellBasell Industries NV aandelen kopen

LyondellBasell Industries NV
LyondellBasell Industries aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het LyondellBasell Industries aandeel

LyondellBasell Industries aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn LyondellBasell Industries aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de LyondellBasell Industries koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van LyondellBasell Industries is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de LyondellBasell Industries aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van LyondellBasell Industries.

Technische analisten zien de toekomst voor LyondellBasell Industries zeer optimistisch. De verwachtingen voor LyondellBasell Industries aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij LyondellBasell Industries.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van LyondellBasell Industries. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van LyondellBasell Industries op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de LyondellBasell Industries aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

LyondellBasell Industries aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van LyondellBasell Industries kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen