Aandeel Imtech op nieuw historisch dieptepunt

Logo Imtech aandeel koers beursHet aandeel Imtech bereikte maandagochtend een nieuw historisch dieptepunt van om en nabij de €0,44 wat een verlies van ruim -20% was t.o.v. het slot van vrijdag. De technisch dienstverlener zit al langer in zwaar weer en daar lijkt vooralsnog geen einde aan te komen.

Nu is waarschijnlijk het bericht van Het Financiële Dagblad de reden voor een nieuwe afstraffing. Het Financieel Dagblad liet weten dat het voormalige bestuur van Imtech in 2011 en 2012 op complexe wijze de eigen voorfinanciering van een project in Polen regelde. Uiteindelijk zorgde dit voor een omvangrijke fraude bij Imtech die in Duitsland en Polen uiteindelijk aan het licht kwam.

De koers van het aandeel staat nu al geruime tijd sterk onder druk en in ruim 1,5 jaar verloor het aandeel bijna 98%(!) aan beurswaarde (zie ook onderstaande grafiek).


Kort profiel van Imtech

Koninklijke Imtech is een technische dienstverlener op het gebied van elektrotechniek, informatie- en communicatietechnologie en werktuigbouwkunde. Royal Imtech is actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, het Midden- en Oost-Europese landen (waaronder Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Roemenië, Kroatië, Rusland en de Tsjechische Republiek), Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland), het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Spanje.

 

 

Koersverloop aandeel Imtech beurs pennystock

Volg het aandeel Imtech op het beursforum (klik hier).