Hanover Insurance Group aandelen

Hanover Insurance Group is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker THG. Met circa 4.600 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO John Roche.

Op deze Hanover Insurance Group aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Hanover Insurance Group, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Hanover Insurance Group beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Hanover Insurance Group nieuws. Ook kun je verschillend Hanover Insurance Group advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Hanover Insurance Group koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Hanover Insurance Group Inc aandelen kopen

Hanover Insurance Group Inc
Hanover Insurance Group aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Hanover Insurance Group aandeel

Hanover Insurance Group aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Hanover Insurance Group aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Hanover Insurance Group koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Hanover Insurance Group is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Hanover Insurance Group aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Hanover Insurance Group.

Technische analisten zien de toekomst voor Hanover Insurance Group zeer optimistisch. De verwachtingen voor Hanover Insurance Group aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Hanover Insurance Group.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Hanover Insurance Group. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Hanover Insurance Group op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Hanover Insurance Group aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Hanover Insurance Group aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Hanover Insurance Group kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen