Ferrari aandelen

Ferrari is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker RACE. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Louis Camilleri.

Op deze Ferrari aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Ferrari, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Ferrari beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Ferrari nieuws. Ook kun je verschillend Ferrari advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Ferrari koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Ferrari N.V. aandelen kopen

Ferrari N.V.
Ferrari aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Ferrari aandeel

Ferrari aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Ferrari aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Ferrari koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Ferrari is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Ferrari aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Ferrari.

Technische analisten zien de toekomst voor Ferrari zeer optimistisch. De verwachtingen voor Ferrari aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Ferrari.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Ferrari. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Ferrari op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Ferrari aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Ferrari aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Ferrari kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen