Aandeel Facebook

Facebook aandelen

Facebook is een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq welke wordt verhandeld met de ticker FB. Met circa 52.534 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Mark Zuckerberg.

Op deze Facebook aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Facebook, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Facebook beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Facebook nieuws. Ook kun je verschillend Facebook advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Facebook koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Facebook Inc aandelen kopen

Facebook Inc
Facebook aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Facebook aandeel

Facebook aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Facebook aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Facebook koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Facebook is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Facebook aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Facebook.

Technische analisten zien de toekomst voor Facebook zeer optimistisch. De verwachtingen voor Facebook aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Facebook.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Facebook. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Facebook op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Facebook aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Facebook aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Facebook kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

Aandeel Facebook

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen