Exxon Mobil aandelen

Exxon Mobil is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker XOM. Met circa 74.900 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Darren Woods.

Op deze Exxon Mobil aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Exxon Mobil, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Exxon Mobil beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Exxon Mobil nieuws. Ook kun je verschillend Exxon Mobil advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Exxon Mobil koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Exxon Mobil Corp. aandelen kopen

Exxon Mobil Corp.
Exxon Mobil aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Exxon Mobil aandeel

Exxon Mobil aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Exxon Mobil aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Exxon Mobil koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Exxon Mobil is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Exxon Mobil aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Exxon Mobil.

Technische analisten zien de toekomst voor Exxon Mobil zeer optimistisch. De verwachtingen voor Exxon Mobil aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Exxon Mobil.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Exxon Mobil. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Exxon Mobil op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Exxon Mobil aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Exxon Mobil aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Exxon Mobil kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen