Automatic Data Processing aandelen

Automatic Data Processing is een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq welke wordt verhandeld met de ticker ADP. Met circa 58.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Carlos Rodriguez.

Op deze Automatic Data Processing aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Automatic Data Processing, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Automatic Data Processing beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Automatic Data Processing nieuws. Ook kun je verschillend Automatic Data Processing advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Automatic Data Processing koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Automatic Data Processing Inc. aandelen kopen

Automatic Data Processing Inc.
Automatic Data Processing aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Automatic Data Processing aandeel

Automatic Data Processing aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Automatic Data Processing aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Automatic Data Processing koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Automatic Data Processing is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Automatic Data Processing aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Automatic Data Processing.

Technische analisten zien de toekomst voor Automatic Data Processing zeer optimistisch. De verwachtingen voor Automatic Data Processing aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Automatic Data Processing.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Automatic Data Processing. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Automatic Data Processing op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Automatic Data Processing aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Automatic Data Processing aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Automatic Data Processing kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen