Assured Guaranty aandelen

Assured Guaranty is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker AGO. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Assured Guaranty aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Assured Guaranty, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Assured Guaranty beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Assured Guaranty nieuws. Ook kun je verschillend Assured Guaranty advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Assured Guaranty koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Assured Guaranty Ltd aandelen kopen

Assured Guaranty Ltd
Assured Guaranty aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Assured Guaranty aandeel

Assured Guaranty aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Assured Guaranty aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Assured Guaranty koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Assured Guaranty is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Assured Guaranty aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Assured Guaranty.

Technische analisten zien de toekomst voor Assured Guaranty zeer optimistisch. De verwachtingen voor Assured Guaranty aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Assured Guaranty.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Assured Guaranty. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Assured Guaranty op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Assured Guaranty aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Assured Guaranty aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Assured Guaranty kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: