Asbury Automotive Group aandelen

Asbury Automotive Group is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker ABG. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO David Hult.

Op deze Asbury Automotive Group aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Asbury Automotive Group, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Asbury Automotive Group beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Asbury Automotive Group nieuws. Ook kun je verschillend Asbury Automotive Group advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Asbury Automotive Group koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Asbury Automotive Group Inc aandelen kopen

Asbury Automotive Group Inc
Asbury Automotive Group aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Asbury Automotive Group aandeel

Asbury Automotive Group aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Asbury Automotive Group aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Asbury Automotive Group koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Asbury Automotive Group is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Asbury Automotive Group aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Asbury Automotive Group.

Technische analisten zien de toekomst voor Asbury Automotive Group zeer optimistisch. De verwachtingen voor Asbury Automotive Group aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Asbury Automotive Group.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Asbury Automotive Group. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Asbury Automotive Group op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Asbury Automotive Group aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Asbury Automotive Group aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Asbury Automotive Group kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: