Applied Industrial Technologies aandelen

Applied Industrial Technologies is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker AIT. Met circa 6.600 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Neil Schrimsher.

Op deze Applied Industrial Technologies aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Applied Industrial Technologies, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Applied Industrial Technologies beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Applied Industrial Technologies nieuws. Ook kun je verschillend Applied Industrial Technologies advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Applied Industrial Technologies koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Applied Industrial Technologies Inc. aandelen kopen

Applied Industrial Technologies Inc.
Applied Industrial Technologies aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Applied Industrial Technologies aandeel

Applied Industrial Technologies aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Applied Industrial Technologies aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Applied Industrial Technologies koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Applied Industrial Technologies is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Applied Industrial Technologies aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Applied Industrial Technologies.

Technische analisten zien de toekomst voor Applied Industrial Technologies zeer optimistisch. De verwachtingen voor Applied Industrial Technologies aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Applied Industrial Technologies.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Applied Industrial Technologies. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Applied Industrial Technologies op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Applied Industrial Technologies aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Applied Industrial Technologies aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Applied Industrial Technologies kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen