Aandeel Apple

Apple aandelen

Apple is een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq welke wordt verhandeld met de ticker AAPL. Met circa 147.000 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Timothy Cook.

Op deze Apple aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Apple, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Apple beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Apple nieuws. Ook kun je verschillend Apple advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Apple koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Apple Inc aandelen kopen

Apple Inc
Apple aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Apple aandeel

Apple aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Apple aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Apple koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Apple is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Apple aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Apple.

Technische analisten zien de toekomst voor Apple zeer optimistisch. De verwachtingen voor Apple aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Apple.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Apple. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Apple op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Apple aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Apple aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Apple kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

Aandeel Apple

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: