American International Group aandelen

American International Group is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker AIG. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Brian Duperreault.

Op deze American International Group aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van American International Group, de laatste koersdoelen en verwachtingen, American International Group beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste American International Group nieuws. Ook kun je verschillend American International Group advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel American International Group koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

American International Group Inc aandelen kopen

American International Group Inc
American International Group aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het American International Group aandeel

American International Group aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn American International Group aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de American International Group koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van American International Group is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de American International Group aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van American International Group.

Technische analisten zien de toekomst voor American International Group zeer optimistisch. De verwachtingen voor American International Group aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij American International Group.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van American International Group. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van American International Group op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de American International Group aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

American International Group aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van American International Group kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen