Aandeel Amazon

Amazon.com aandelen

Amazon.com is een beursgenoteerd bedrijf aan de Nasdaq welke wordt verhandeld met de ticker AMZN. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Jeffrey Bezos.

Op deze Amazon.com aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Amazon.com, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Amazon.com beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Amazon.com nieuws. Ook kun je verschillend Amazon.com advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Amazon.com koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Amazon.com Inc. aandelen kopen

Amazon.com Inc.
Amazon.com aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Amazon.com aandeel

Amazon.com aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Amazon.com aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Amazon.com koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Amazon.com is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Amazon.com aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Amazon.com.

Technische analisten zien de toekomst voor Amazon.com zeer optimistisch. De verwachtingen voor Amazon.com aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Amazon.com.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Amazon.com. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Amazon.com op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Amazon.com aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Amazon.com aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Amazon.com kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

Aandeel Amazon

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: