Agree Realty aandelen

Agree Realty is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker ADC. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Agree Realty aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Agree Realty, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Agree Realty beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Agree Realty nieuws. Ook kun je verschillend Agree Realty advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Agree Realty koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Agree Realty Corp. aandelen kopen

Agree Realty Corp.
Agree Realty aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Agree Realty aandeel

Agree Realty aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Agree Realty aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Agree Realty koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Agree Realty is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Agree Realty aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Agree Realty.

Technische analisten zien de toekomst voor Agree Realty zeer optimistisch. De verwachtingen voor Agree Realty aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Agree Realty.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Agree Realty. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Agree Realty op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Agree Realty aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Agree Realty aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Agree Realty kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen