Aandeel Agfa Gevaert stuit op weerstand, waar liggen de weerstanden?

Afgaande van de technische analyse op het aandeel Agfa Gevaert bleek voorlopig goed te zitten dat nabij de diagonale lange termijn weerstand (1) een verkoopmoment was. De weerstand kan al langere tijd standhouden, dat wil niet zeggen dat het altijd op deze weerstand zal afketsen. Komt een aandeel dichtbij een weerstand dan kan winstnemen interessant zijn. U kunt wel alert zijn want als de koers door de weerstand gaat kan het uitbreken.


Aandeel Agfa Gevaert stuit op weerstand, waar liggen de weerstanden?

Volgende weerstanden voor het aandeel Agfa Gevaert

Mocht het aandeel Agfa Gevaert door de weerstand breken dan is het eerste doel de horizontale korte termijn weerstand op 4,34 euro (2). Boven deze weerstand ligt de horizontale middellange termijn weerstand op 4,88 euro (3). De 4,88 euro is niet zomaar een weerstand, toppen uit de lente van 2017 en december 2019 hebben deze weerstand gecreëerd. Een positieve noot die ruimte geeft voor een eventuele stijging is de RSI indicator (4) die nog niet in de overbought-zone is gekomen (>70 punten).

Lees meer op het Agfa Gevaert forum

Technische analyse aandeel Agfa Gevaert 16 maart 2021 (daggrafiek)
Technische analyse aandeel Agfa Gevaert 16 maart 2021 (daggrafiek)

DEEL MET VRIENDEN


Legenda bij grafiek(-en) + disclaimer
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden
Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.

Investeren in crypto? Op Bitvavo kun je meer dan 150 digitale valuta kopen, verkopen en bewaren!

Victor Popup Bottom Template

Ontvang jij al een passief inkomen door het staken van crypto?

 

Doe dit via een van de volgende crypto exchanges: