Advance Auto Parts aandelen

Advance Auto Parts is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker AAP. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Thomas Greco.

Op deze Advance Auto Parts aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Advance Auto Parts, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Advance Auto Parts beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Advance Auto Parts nieuws. Ook kun je verschillend Advance Auto Parts advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Advance Auto Parts koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Advance Auto Parts Inc aandelen kopen

Advance Auto Parts Inc
Advance Auto Parts aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Advance Auto Parts aandeel

Advance Auto Parts aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Advance Auto Parts aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Advance Auto Parts koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Advance Auto Parts is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Advance Auto Parts aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Advance Auto Parts.

Technische analisten zien de toekomst voor Advance Auto Parts zeer optimistisch. De verwachtingen voor Advance Auto Parts aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Advance Auto Parts.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Advance Auto Parts. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Advance Auto Parts op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Advance Auto Parts aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Advance Auto Parts aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Advance Auto Parts kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen