Accenture aandelen

Accenture is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker ACN. Met circa werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO .

Op deze Accenture aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van Accenture, de laatste koersdoelen en verwachtingen, Accenture beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste Accenture nieuws. Ook kun je verschillend Accenture advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel Accenture koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

Accenture plc aandelen kopen

Accenture plc
Accenture aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het Accenture aandeel

Accenture aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn Accenture aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de Accenture koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van Accenture is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de Accenture aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van Accenture.

Technische analisten zien de toekomst voor Accenture zeer optimistisch. De verwachtingen voor Accenture aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij Accenture.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van Accenture. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van Accenture op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de Accenture aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

Accenture aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van Accenture kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen