Aandeel AB InBev gaat weerstand weer testen, nu de doorbraak? (TA)

In de onderstaande daggrafiek ziet u dat de koers van het aandeel AB InBev de horizontale weerstand (1) op ongeveer 58,77 euro weer gaat testen. Kan het aandeel ditmaal wel door de weerstand breken? Naast de weerstand geeft de grafiek ook diverse steunen aan zoals de twee diagonale steunen die stijgend zijn (2). Op 54,83 euro ligt een horizontale middellange termijn steun (3) met daaronder een volgende diagonale steun maar ditmaal dalend.


Aandeel AB InBev gaat weerstand weer testen, nu de doorbraak? (TA)

Aandeelhouders doen er waarschijnlijk goed aan om nog niet op de verkoopknop te drukken. Niet alleen fundamenteel lijkt het licht aan het einde van de tunnel in zicht waardoor de bierconsumptie weer kan gaan stijgen. Denk aan bijvoorbeeld de consumptie bij grote evenementen zoals festivals maar ook de aanstaande opening van cafés. Technisch gezien en afgaande op de RSI indicator (4) is er ook nog voldoende ruimte om nog te kunnen stijgen. De RSI indicator neigt naar overkocht te raken maar is nog niet in die zone (>70) aangekomen. Zelfs boven een niveau van 70 punten is dit nog niet direct een signaal om winst te nemen, een aandeel kan langere tijd in deze zone staan.

Technische analyse AB Inbev 23 april 2021 (daggrafiek)
Technische analyse AB Inbev 23 april 2021 (daggrafiek)

Lees meer op het AB InBev forum

DEEL MET VRIENDEN


Legenda bij grafiek(-en) + disclaimer
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden
Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.