3M aandelen

3M is een beursgenoteerd bedrijf aan de New York Stock Exchange Inc welke wordt verhandeld met de ticker MMM. Met circa 96.163 werknemers welke op dit moment wordt geleid door CEO Michael Roman.

Op deze 3M aandeel pagina kun je informatie vinden over de koers van 3M, de laatste koersdoelen en verwachtingen, 3M beursinformatie, historie over de cijfers en het laatste 3M nieuws. Ook kun je verschillend 3M advies lezen van meerdere experts op het gebied van aandelen, en lees je de laatste technische analyses.

Aandeel 3M koers

Op deze pagina vindt je onder andere:

3M Co. aandelen kopen

3M Co.
3M aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Veelgestelde vragen over het 3M aandeel

3M aandelen wel of niet kopen in 2021-2022? Zijn 3M aandelen een goede investering? De meningen lijken hierover wat verdeeld maar over het algemeen zien we positieve verwachtingen. Verschillende analysten verwachten dat de 3M koers nog lang zijn piek niet heeft bereikt.

De actuele aandelen koers van 3M is:

Na verschillende ontwikkelingen die zich dit jaar hebben plaatsgevonden op de beurs, is de 3M aandelen koers hier altijd met een stijgende lijn uitgekomen. Dit lijkt voorlopig nog niet te stoppen met al de positieve ontwikkelingen en projecten van 3M.

Technische analisten zien de toekomst voor 3M zeer optimistisch. De verwachtingen voor 3M aandelen zien er positief uit, en het lijkt erop dat de piek nog lang niet bereikt is, als we kijken aar alle projecten die momenteel in ontwikkeling zijn bij 3M.

Het precieze koersdoel is lastig om te bepalen, echter zijn verschillende aandelen-experts optimistisch over de toekomst van de aandelen van 3M. Maar dit is geen garantie, er zijn ook analisten die er minder over te spreken zijn.

 

Momenteel staat de koers van 3M op:

.

Bij elke piek hoort ook een daling. Natuurlijk kan een koers niet alleen maar blijven stijgen en daalt de 3M aandelen koers soms ook. Dit heeft vaak te maken met de economie, marktontwikkelingen of specifiek nieuws dat invloed heeft op het bedrijf.

3M aandelen koop je bij een broker. Bij het openen van een beleggingsrekening kun je al snel beginnen met investeren en je eerste aandelen van 3M kopen. Bij onderstaande broker kun je direct beginnen met investeren:

[akw_company_name_trimmed] aandeel

De bekroonde online broker van Nederland

Andere aandelen