Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com AB Inbev gaat weerstanden testen, hogere regionen binnen handbereik?


Uw advertentie hier?


AB Inbev gaat weerstanden testen, hogere regionen binnen handbereik?

koers van AB Inbev

Sinds het dieptepunt tijdens de coronacrash is het aandeel AB Inbev al ruim 70 procent gestegen, inclusief een dividenduitkering. De koers van het aandeel heeft al enkele keren de horizontale middellange termijn weerstand op 51,12 euro getest maar nog niet weten te breken. Met het testen van deze weerstand kwamen de dipjes ook telkens hoger te liggen. De lijn die hier langs loopt is inmiddels de diagonale lange termijn steun geworden. Beide lijnen vormen een driehoek die in onderstaande grafiek is gemarkeerd met een geel gebied.

De weerstanden zijn aangegeven met rode lijnen. Het 200 daags gemiddelde (paarse stippellijn) kan misschien als een weerstand werken maar bij doorbreken hiervan ligt het volgende richtpunt richting de diagonale lijn die nu tussen de 60 en 65 euro ligt. Onder de diagonale steun liggen verschillende steunen waaronder het 50 daags gemiddelde (blauwe stippellijn).

Lees meer op het AB Inbev forum

Technische analyse AB Inbev 4 september 2020 (daggrafiek)
Technische analyse AB Inbev 4 september 2020 (daggrafiek)

DEEL DIT ARTIKEL


Legenda bij grafiek(-en):
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden

Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.