Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Aandeel Unibail Rodamco Westfield, gaan steunzones het houden? (TA)


Uw advertentie hier?


Aandeel Unibail Rodamco Westfield, gaan steunzones het houden? (TA)

Aandeel Unibail Rodamco Westfield

De koers van het aandeel Unibail Rodamco Westfield (URW) staat sinds de uitbraak van het coronavirus enorm onder druk. Dit is niet onlogisch omdat winkelvastgoed veel te lijden heeft onder het coronavirus. Mensen willen of mogen niet meer massaal winkels bezoeken, veel winkels zijn een tijd gesloten geweest en daarnaast lijken verhuurders van vastgoed water bij de wijn te moeten doen om bedrijven overeind te kunnen houden. Gevolg is dat er veel onzekerheid is want ook de nabije toekomst is moeilijk te voorspellen. Toch lijkt de technische analyse voor het aandeel Unibail Rodamco Westfield nu een aantal steunen aan te geven. Let op gezien de onzekerheid is dit ook behoorlijk speculatief, echter kan het toekomstig rendement ook hoog zijn.

ADVERTENTIE - LEES HIERONDER VERDER
Steun voor aandeel Unibail Rodamco Westfield

2019 werd nog afgesloten met een koers van bijna 129 euro, inmiddels is hier nog niet één derde van over. In de onderstaande grafiek (op dagbasis) is er een diagonale steun te zien (1) waar de koers al enkele keren van opveerde. De diagonale weerstand (2) bleek inmiddels ook al enkele keren een keerpunt. Deze steun en weerstand vormen gezamenlijk een dalende driehoek (3). Hoewel dit vaak somber is kan dit ook het moment zijn dat een trend keert. Een uitbraak uit een driehoek wordt vaak gevolgd door een sterke reactie. Dit kan echter zowel in positieve als negatieve zin zijn.

Een speculatieve aankoop kan te overwegen zijn nabij de steun met als eerste doel de weerstandslijn. Wie geduld heeft en een deeltje potentieel rendement wil weggeven voor wat meer zekerheid kan wachten tot een doorbraak boven de weerstandslijn. Een stoploss is te overwegen vlak onder de diagonale steun.

Aandeel Unibail Rodamco Westfield daggrafiek
Aandeel Unibail Rodamco Westfield daggrafiek

In de onderstaande maandgrafiek is te zien dat het huidige niveau van het aandeel Unibail Rodamco Westfield in het verleden ook een steunniveau was. Hoewel dit geen garanties geeft is het aantrekkelijker om rondom een steun dan bij een weerstand te kopen.

Aandeel Unibail Rodamco Westfield maandgrafiek
Maandgrafiek

Lees meer op het Unibail Rodamco Westfield forum

Legenda bij grafiek(-en):
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden

Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.