Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.

Beste aandelen 2020, de aandelen tips voor volgend jaar (poll)

eindejaarsrally aandelentips voor 2019 beste aandelen 2020

De laatste maand van (tot nu toe) één van de beste beursjaren van de laatste decennia is aangebroken en langzaamaan kan vooruitgeblikt worden naar 2020. Traditiegetrouw volgen in de komende weken de lijstjes met de beste aandelen 2020. Analisten en financiële instellingen delen hun favoriete aandelen voor het komende jaar. Inmiddels is het ook een traditie dat de bezoekers van Beursig.com de favoriete aandelen voor het komend jaar kunnen bepalen. Met een poll kunnen de beste aandelen 2020 worden gekozen uit de BEL2o en de AEX.

Indexen en analisten verslaan

De favoriete aandelen weten vrijwel elk jaar de indexen (ruimschoots) te verslaan en menig analist kan ook niet de rendementen overtreffen. Het unieke aan de verkiezing van beste aandelen 2020 is dat de particuliere belegger deze samenstelt. Onderstaand overzicht zijn de favoriete aandelen voor 2019, tussen haakjes is het year to date rendement exclusief dividend.

Met een gemiddeld rendement van 42,5 procent blijven de AEX met 22,4 procent en BEL20 met 20,4 procent ver achter de favorieten. Bent u benieuwd naar de ‘beste aandelen 2020’?

Beste aandelen 2020 volgens beleggers

Stem op onderstaande polls en bepaal hiermee welke aandelen tot de favorieten worden gekozen. Elke bezoeker mag per poll maximaal 5 keuzes doorgeven, dus maximaal 5 keuzes voor de AEX en maximaal 5 keuzes voor de BEL20. Het stemmen op de polls blijft mogelijk tot en met 31 december waarna de uitslagen worden bekendgemaakt. Per index zal begin januari een uitslag volgen voor de beste aandelen 2020. Hierin zullen wij ook terugblikken op de aandelentips voor 2019 en wat de prestaties waren.

Wilt u diverse aandelentips voor 2020 zien, uiteenlopend van analisten tot particuliere beleggers? Bezoek dan het beursforum en deel ook uw favorieten. Hier komen ook aandelen in voor die geen notering hebben in de BEL20 of AEX.

Stem hieronder op de beste aandelen 2020
Wat zijn uw favoriete aandelen voor 2020 in de AEX (kies max. 5)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wat zijn uw favoriete aandelen voor 2020 in de BEL20 (kies max. 5)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Kopafbeelding: Shutterstock

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)