Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Koers van het aandeel Pharming lijkt uit te breken (TA)


Uw advertentie hier?


Koers van het aandeel Pharming lijkt uit te breken (TA)

aandeel pharming

Met het slot boven de horizontale weerstand van 1,32 euro lijkt een uitbraak van het aandeel Pharming aanstaande. Natuurlijk hebben de aandeelhouders van het aandeel sinds begin dit jaar al een mooie rit achter de rug. Met een stijging van ruim 87 procent dit jaar is het een uitblinker op de Amsterdamse beurs. Het slot is met 1,3475 euro nipt boven de weerstand die al enige tijd een obstakel leek. Eén van de favoriete biotech aandelen voor 2020 neemt in ieder geval al een voorschot in 2019.

Technische analyse aandeel Pharming

Het slot op 1,3475 euro is tot dusver ook de hoogste slotkoers in 2019. Waar kan de koers van het aandeel Pharming nu naartoe? Met welke weerstanden kunnen beleggers rekening houden? Waar zijn steunen te vinden? Met het doorbreken van de horizontale weerstand op 1,32 euro (1) lijkt de weg open te liggen naar de diagonale korte termijn weerstand die nu op circa 1,38 euro ligt. Hierboven liggen twee horizontale weerstanden (2) op ongeveer 1,42 euro en 1,57 euro. Onderweg ligt er nog een diagonale weerstand die tevens de bovenkant van het stijgende trendkanaal aangeeft, zie het geel gearceerde gebied in onderstaande grafiek.

Mocht de RSI indicator (4) verder oplopen dan kan er verkoopdruk volgen door winstnemingen. Met een waarde van 70,8 staat deze indicator net in de zone overbought. De indicator kan langere tijd boven de grens van 70 noteren zie de periode van eind juli tot en met augustus. Bij een daling liggen er meerdere steunen in de zone van 1,16 euro tot 1,32 euro.

Lees meer op het Pharming forum

Technische analyse aandeel Pharming 26 november 2019 (daggrafiek)
Technische analyse aandeel Pharming 26 november 2019 (daggrafiek)

Legenda bij grafiek(-en):
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden

Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.