Favoriete aandelen voor het laatste kwartaal van 2019

beursfavorieten aandelen BEL20 AEX

Met het laatste kwartaal van 2019 voor de deur mochten bezoekers van het beursforum stemmen op hun favoriete BEL20 aandelen voor het laatste kwartaal van 2019. Toeval of niet de top 5 bevat 3 aandelen die ook zijn opgenomen in de favoriete aandelen voor 2019. Deze favoriete aandelen voor 2019 behaalden in de eerste 8 maanden van dit jaar al een sterk rendement van 35 procent. De 3 aandelen die ook nu weer bij de favorieten horen zijn Galapagos, AB InBev en ArgenX.

In de onderstaande tabel zijn de stemmen op de BEL20 aandelen verwerkt. In de laatste kolom is de prestatie sinds het begin van het jaar (YTD) opgenomen. Umicore heeft al een sterke maand gehad in september en poetste daarmee bijna het gehele verlies van eerder dit jaar weg. Opvallend is dat Barco bij de minst favoriete aandelen staat terwijl het aandeel de meeste winst liet optekenen dit jaar: +83,2 procent.

Volg uw favoriete aandelen op het beursforum

Favoriete BEL20 aandelen voor het laatste kwartaal van 2019
Favoriete BEL20 aandelen voor het laatste kwartaal van 2019

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)


Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.