Uw advertentie hier?


Aandeel AB Inbev beweegt aan de onderkant van de stijgende trend (TA)

koers van AB Inbev

Sinds eind vorig jaar zit de koers van het aandeel AB Inbev in een stijgende trend, zie onderstaande grafiek. De grafiek is uitgezet als daggrafiek. De diagonale lange termijn weerstand (1) ligt hier net boven de toppen in de grafiek omdat de software de lijnen uitzet op basis van koers inclusief dividend. De diagonale lange termijn steun (2) scheert langs de dipjes vanaf eind mei. Binnen deze trend kunnen zich ook kansen voordoen waarbij de onderzijde kopers kan lokken en eenmaal aan de bovenzijde kan de verkoopdruk toenemen. Op weg naar de diagonale lange termijn weerstand is er ook nog de horizontale lange termijn weerstand op ca. €91,10.

Mocht de koers toch zakken door de diagonale lange termijn steun dan is een volgende steun te vinden op ca. €79,60 (horizontale middellange termijn steun). De RSI indicator is op basis van de daggrafiek neutraal met een waarde van 48. Hieruit kan op korte termijn geen koopdruk of verkoopdruk worden verwacht. Natuurlijk kunnen ontwikkelingen in de handelsoorlog tussen de VS en China wel van invloed zijn.

Volg de laatste ontwikkelingen op het AB Inbev forum

Technische analyse AB Inbev 27 augustus 2019 (daggrafiek)
Het aandeel AB Inbev sinds begin 2019

Legenda bij grafiek(-en):
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden

Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.