Komt koers van Euronav bij een steun? (technische analyse)

Euronav forum aandeel koers www.beursig.com

De koers van Euronav staat al een aantal weken onder druk. Dit komt mede door de sterke relatie met de olieprijs. In de onderstaande grafiek is de sterke relatie met de olieprijs te zien. De koers volgt in grote lijnen de ontwikkeling van de olieprijs. Inmiddels lijkt de koers van Euronav steun te vinden bij de diagonale lange termijn steun. Dit is de doorgetrokken groene lijn onder de koers en die begin dit jaar ook al als steunniveau wist stand te houden. In de onderstaande grafiek ziet u de belangrijkste steunen en weerstanden van dit moment.

De olieprijs staat onder druk vanwege zorgen over de wereldeconomie maar recente onrust in het Midden Oosten zoals aanslagen op tankers kan de olieprijs weer doen opleven. De koers van Euronav kan profiteren van een opleving van de olieprijs.

Lees meer op het Euronav forum.

Komt koers van Euronav bij een steun? (technische analyse)
Technische analyse Euronav 17 juni 2019 (daggrafiek)

Legenda bij grafiek(-en):
Groene lijnen = steunlijnen
Rode lijnen = weerstanden

Disclaimer: de technische analyses op www.beursig.com zijn geen advies tot kopen, houden of verkopen van een aandeel of ander beleggingsproduct. Een technische analyse kan achterhaald worden na verloop van tijd, nieuws en/of (macro) economische ontwikkelingen.

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)


Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.