Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.

Beursnieuws op Beursig.com en social media voor de actieve belegger

beursnieuws aandelen beleggen beursig

Op Beursig.com is nu ook actueel beursnieuws beschikbaar om te voorzien in de informatiebehoefte van beleggers. Het nieuws is afgestemd op de Belgische en Nederlandse belegger en aangevuld met relevant algemeen nieuws uit onder meer Europa en Amerika. Komt een bedrijf met nieuws dan staat het kort daarna op de voorpagina of het overzicht van het beursnieuws. Het nieuws is onmisbaar voor de actieve belegger die snel op de hoogte wil zijn van actualiteiten. Daarnaast kunt u het nieuws ook volgen via onze social media kanalen van Facebook en Twitter. U kunt via de navigatiebalk bovenaan deze website het nieuwsoverzicht vinden en ook zoeken in de oudere berichten.

beursnieuws navigatiebalk
Beursnieuws via de navigatiebalk

Onderstaande afbeelding geeft een indruk hoe u het nieuws kunt zien op de voorpagina van onze website. Na onze eigen artikelen ziet u een overzicht van het laatste nieuws.

het laatste beursnieuws op beursig voorpagina
Beursnieuws op de voorpagina

Het complete overzicht van het laatste nieuws dat via de navigatiebalk te bereiken is ziet er als volgt uit.

het laatste beursnieuws op beursig
Uitgebreider overzicht

Beursnieuws op het forum

Inmiddels is het beursnieuws ook op het beursforum geïntegreerd. Hierin is een verschil gemaakt in positie tussen de bezoeker zonder een forumaccount en met een forumaccount. Zo kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws als u op het forum aanwezig bent.

Beursnieuws rechtstreeks op social media

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u nu ook via Facebook en Twitter op de hoogte worden gehouden van het laatste beursnieuws. Met de headline van het laatste nieuws en in sommige gevallen een korte intro ziet u direct op uw account van Facebook of Twitter het laatste nieuws verschijnen. Bent u geïnteresseerd in het nieuws dan kunt u het direct aanklikken en het hele artikel lezen. Zo kunt u als belegger continue op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Hoe ontvangt u het beursnieuws direct op Facebook en Twitter?

Het is eenvoudig om het nieuws direct te ontvangen op uw Facebook en Twitter account. Bezoek onderstaande links en volg bijgaande instructie:

Facebook – like de Facebookpagina van Beursig.com en ontvang de updates

Twitter – volg Beursig.com op Twitter en ontvang de updates

Kopafbeelding: ShutterstockBroker
Omschrijving
DEGIRO beleggingsfondsenZeer lage tarieven bij DEGIRO. Bespaar tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten.

Info of klant worden >

Lynx beleggen

Zeer lage tarieven, tot 80% goedkoper dan andere brokers. Beste Broker 2018 volgens Beleggersbelangen.

Info of klant worden >