Unieke beleggingskans in Billink via het Rabo&Crowd platform!

Rabo Crowd NxChange thumbnail new

Het Rabo&Crowd platform

Rabobank was de eerste bank in Nederland die actief samenwerkte met crowdfunding partijen en gaat nu samen met Nxchange een stap verder. Door gebruik te gaan maken van het Nxchange-platform kunnen bedrijven en financiële dienstverleners direct geld aantrekken door uitgifte van obligaties. Na aankoop hebben beleggers de mogelijkheid om hun gekochte obligaties te verhandelen op de secundaire markt van Nxchange. Het voordeel van het gebruik van dit platform is dat obligaties na uitgifte verhandelbaar worden en dat is natuurlijk erg mooi meegenomen als men voor de aflooptijd van de obligaties af wil.

Hoe werkt het?

Open eerst een account op het Rabo&Crowd platform en vervolgens kunt u zich inschrijven voor de eerste publieke uitgifte van de Rabobank: Billink.

Via het Rabo&Crowd platform kunt u beleggen in ambitieuze Nederlandse onderneming die deels door de Rabobank gefinancierd worden. Via Rabo&Crowd kunt u momenteel investeren in Billink tegen een uit te kerende rente van 7,9% op jaarbasis en in 5 jaar, wat maandelijks wordt afgelost. De obligaties van Billink kennen een nominale waarde van €500 en dat staat gelijk aan het minimumbedrag voor deze unieke beleggingskans. Inschrijven is voor iedereen mogelijk die een IBAN-nummer heeft, dus ook buiten Nederland (zoals Belgische investeerders).  De inschrijving is open tot 8 januari 2019.

Wilt u €500 of meer beleggen tegen een rente van 7.9%? Klik dan hier:

Rabo Crowd NxChange afbeelding 01

Over de financieringsbehoefte van Billink

Deze vorm van financieren is uniek en u kunt als particuliere investeerder uw slag slaan door in kleinere bedrijven te beleggen. In totaal heeft Billink een financieringsbehoefte van €1.000.000.  Het mooie is dat de Rabobank zelf gefinancierd heeft voor €300.000. In totaal wordt er €700.000 aan obligaties uitgegeven die het publiek kan aankopen. Let op: dit zijn maar slechts 1400 obligaties!

Even in het kort de kenmerken over de obligatie:

 • Obligatie uitgever: Billink Holding BV
 • Lening: €700.000,-
 • Rente: 7,9% (maandelijks betaald)
 • Looptijd: 5 jaar (lineair maandelijkse aflossing)
 • Investeren is mogelijk vanaf €500,-

Wilt u €500 of meer beleggen tegen een rente van 7.9%? Klik dan hier:

Rabo Crowd NxChange afbeelding 02

Het zal niet bij deze publieke uitgifte van Billink blijven. Rabo&Crowd gaat binnenkort meer uitgiftes plaatsen, waardoor de keus zal toenemen.  De verhandelbaarheid van deze lening is een extra kers op de taart.

Over Nxchange

Nxchange heeft sinds 2016 een vergunning als gereguleerde markt en ontving in 2018 haar MTF-vergunning, beide uitgegeven door het Nederlandse ministerie van Financiën.

Over Billink

 • Billink biedt een betaaloplossing voor webshops waardoor particulieren en bedrijven binnen 14 dagen achteraf voor hun aankopen kunnen betalen. Billink neemt hierbij het debiteurenbeheer en het risico op wanbetaling over. Billink maakt op dit moment een sterke groei door omdat het ‘achteraf betalen’ steeds populairder wordt. Zij heeft haar groei altijd uit eigen middelen gefinancierd wat mede tot het succes heeft geleid.
 • Afgelopen jaren heeft Billink een bewezen omzetgroei. Als Billink in dit tempo doorgroeit en het aantal webwinkelklanten stijgt komt er op termijn een nieuwe obligatie-uitgifte!
 • Billink biedt voor vrijwel iedere webwinkel een mogelijkheid om hun achteraf-betalen product te integreren
 • Billink onderscheidt zich door flexibiliteit, inhouse IT-expertise, debiteurenbeheer en incasso. Inmiddels wordt Billink gebruikt door 1.500 webwinkels en handelt per jaar ca 750.000 transacties af met een gemiddeld bedrag van € 65,-
 • Het aantal klanten groeit door de populariteit van achteraf betalen én de groei van online aankopen in het algemeen
 • Achteraf betalen heeft als voordeel dat klanten hun gekochte product eerst ontvangen en daarna pas betalen. Klanten lopen hierdoor geen risico en zullen eerder tot een transactie overgaan met meer omzet voor de webwinkelier als gevolg

Meer weten of beleggen in Billink via Rabo&Crowd, klik dan hier:

Unieke beleggingskans in Billink via het Rabo&Crowd platform!

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)


Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.