Aandelentips voor 2019, kies uw favorieten voor 2019

eindejaarsrally aandelentips voor 2019

Het jaar is weer bijna voorbij en beleggers kunnen zich al gaan voorbereiden op het komende beursjaar. In de komende weken verschijnen weer de aandelentips voor 2019 van analisten en financiële instellingen. Hier houden wij weer de jaarlijkse peiling onder beleggers waardoor zij zelf de aandelentips voor 2019 zelf kunnen bepalen. Zoals voorgaande jaren kan er weer gestemd worden op de favoriete aandelen uit de BEL20 en AEX.

Aandelentips voor 2019 volgens beleggers

Hieronder volgen drie polls waarbij iedere bezoeker per index maximaal 5 keuzes mag maken. De samenstelling kan nog wel wijzigen in 2019 maar deze veranderingen zijn op dit moment nog niet bekend. Het stemmen op de polls blijft mogelijk tot en met 31 december waarna de uitslagen worden bekendgemaakt. Per index zal begin januari een uitslag volgen voor de aandelentips voor 2019. Hierin zullen wij ook terugblikken op de aandelentips voor 2018 en wat de prestaties waren.

Wilt u diverse aandelentips voor 2019 zien, uiteenlopend van analisten tot particuliere beleggers? Bezoek dan het beursforum en deel ook uw favorieten. Hier komen ook aandelen in voor die geen notering hebben in de BEL20 of AEX.

Stem hieronder op uw aandelentips voor 2019


Ga beleggen met een goede broker >

Wat zijn uw favoriete aandelen voor 2019 in de BEL20? (kies max. 5)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Wat zijn uw favoriete aandelen voor 2019 in de AEX? (kies max. 5)

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Kopafbeelding: Shutterstock