Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Tron coin (TRX), meer informatie over deze opmerkelijke cryptomunt


Uw advertentie hier?


Tron coin (TRX), meer informatie over deze opmerkelijke cryptomunt

tron coin trx

De Tron coin is een van de nieuwere cryptomunten en verhandelbaar sinds 1 oktober 2017. Zoals bij meer cryptovaluta is ook hier de onderliggende blockchain de belangrijkste motor waar het succes van Tron coin op moet gaan draaien. In dit artikel staan we stil bij de mensen achter Tron coin, de koersontwikkeling tot nu toe, de wijze waarop u de Tron coin kunt kopen en de koersverwachting in de toekomst.

Wie of wat zit er achter Tron coin?

Tron coin is ontwikkeld door Justin Sun. Deze ontwikkelaar heeft zijn achtergrond in de entertainmentindustrie. Zo ontwikkelde hij eerder Peiwo. Peiwo is een van de grootste streamingsapplicaties van China. Vanuit dit bedrijf kwam hij op de gedachte om ook in de streaming van muziek en andere entertainment de ‘middle man’ te verwijderen. Hij ontwikkelde met Tron een blockchain die rechtstreekse streaming mogelijk moet maken. Het idee is om de gebruikers van Peiwo hiermee te laten werken. Zo ontstaat direct een database met meer dan 40 miljoen gebruikers. Als verwerkingsmiddel moet de Tron coin gelden. Sun is ook geen onbekende in de wereld van cryptovaluta, want hij was eerder het gezicht van Ripple, een andere succesvolle cryptomunt.

Hoe kan je TRX kopen?

In eerste instantie kon je TRX niet met geld kopen, maar alleen met andere cryptovaluta, zoals bijvoorbeeld de Bitcoin. Tegenwoordig zijn er diverse beurzen die u in staat stellen rechtstreeks TRX te kopen.

ADVERTENTIE - LEES HIERONDER VERDER
Koersontwikkeling van de TRX

Toen de Tron coin in oktober 2017 voor het eerst op de beurs kwam was 1 TRX $ 0,0019 waard. De hoogste koers werd op 4 januari 2018 behaald toen 1 TRX liefst $ 0,300363 waard was. Hierna ontkwam Tron coin ook niet aan de malaise die alle cryptohandel trof. Per 1 augustus 2018 was de koers $ 0,033324. Hoewel de munt nog jong is zijn de koerswinsten tot nu toe enorm. Het is nog niet bekend op welk niveau de TRX zal stabiliseren en of er een bodemprijs voor de TRX bestaat. Net als bij andere cryptomunten lijkt bijna alles af te hangen van de koersvorming van bitcoin.

Recente ontwikkelingen en koersverwachting

Tron coin viel indirect op bij het grote publiek toen bekend werd dat oprichter Sun het bedrijf Bittorrent heeft overgenomen. Een dergelijke investering door de oprichter is altijd een teken van vertrouwen in een cryptomunt. Ook het feit dat er met Bittorrent een doorlopende inkomstenbron op gang komt zal het vertrouwen in TRX laten toenemen.

De verdeling van distributierechten in de muziek- en multimedia industrie is vaak een discussie. Een partij die deze discussie kan beslechten heeft goede papieren. Kenners schatten in dat Sun deze papieren inderdaad in handen kan hebben. Ook zijn investeringen in valuta als Mainland en het platform Bittorrent moeten het vertrouwen goed doen. Aangezien de marktadoptie nog laag is verwachten ingewijden een steeds meer toenemende interesse. Dit zou een positieve koersontwikkeling als gevolg moeten hebben.

Meer over deze cryptovaluta op het Tron forum >

Disclaimer: dit artikel is informatief en is geen beleggingsadvies in de zin van kopen, houden of verkopen.
DEGIRO LYNX Binck Bolero
Aandelen ING à €1.000 €2,30 €6,00 €8,00 €7,50
Aandelen Inbev €10.000 €5,00 €6,00 €16,00 €15,00
Turbo à €1.000 €2,30 €5,40 €8,00 €7,50
1 calloptie AEX €0,95 €0,99 €2,75 €3,00
Beleg met lage tarieven, klik voor meer informatie

Wilt u beter beleggen? 
Gratis beleggingsinspiratie (1 x per week)Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.