iFOREX introduceert Vestle, een nieuw merk in Europa

Vestle logo

Financieel dienstverlener iFOREX introduceert Vestle.com – een nieuwe merknaam en website voor handel in CFD’s. Vestle.com bedient klanten in heel Europa, uitgezonderd Hongarije, Tsjechië en Slowakije.

De nieuwe website biedt dezelfde uitstekende functionaliteit, handelstools en handelsplatforms die bijgedragen hebben aan de populariteit van de oude website. Met de nieuwe handelsnaam blijft de website onder iCFD Ltd. vallen (CySEC licentienummer 143/11) en blijven dezelfde regels gehandhaafd.

Net als andere merken binnen de iFOREX-groep zal Vestle CFD’s aanbieden voor honderden instrumenten in verschillende markten – aandelen, grondstoffen, indices, indextrackers en Bitcoins. Gebruikers kunnen handelen via pc, smartphone en tablet. Zij kunnen gebruik maken van de gratis app en profiteren van gunstige handelsvoorwaarden.

Vestle.com moet zich houden aan strenge wettelijke vereisten en heeft balansbescherming, waarbij een gebruiker niet rood kan komen te staan. De site biedt trading met hefboomwerking (voor zover toegestaan in nationale wetgeving) en promoot educatie en kennis om actief investeren aan te moedigen. De site biedt uitgebreide informatie en updates over markten.

Vestle-gebruikers krijgen de beschikking over trainingsmateriaal waarmee zij hun kennis van de handel in financiële markten kunnen uitbreiden. Alle nieuwe gebruikers van Vestle worden 1-op-1 gecoacht, zodat zij specifieke vragen kunnen stellen over markten, instrumenten en de beschikbare handelstools voor desktop en mobiel.

Het is er de afgelopen jaren niet gemakkelijker op geworden als online trader iemand te spreken te krijgen. Vestle is opgericht vanuit de gedachte dat nieuwe technische mogelijkheden moeten worden ondersteund door menselijke klantenservice. Er bestaan geen robots die goed getrainde supportmedewerkers kunnen vervangen die gebruikers vriendelijk en met aandacht te woord staan.

De nieuwe website ging live in juni 2018 in twee fasen. Op 1 juni heeft de merknaam Vestle de naam iFOREX vervangen in Nederland, Duitsland, Griekenland en de Engelstalige markten. Op 15 juni gebeurde hetzelfde in Spanje, Polen, Italië en Frankrijk. Na deze naamswijziging zal de website iFOREX.eu niet meer beschikbaar zijn.

In de afgelopen twee decennia is de iFOREX-groep een echte marktleider geworden. iFOREX heeft 22 jaar ervaring en exploiteert meerdere merken in verschillende markten in 20 talen. De groep heeft een aanzienlijke reputatie opgebouwd met betrouwbare en transparante dienstverlening en een uitstekende klantenservice. iFOREX werkt hard aan de beveiliging en privacy van zijn gebruikers, en blijft een populaire keuze onder traders.

Zie voor meer informatie: https://www.vestle.nl