Winactie De Basis van het Beleggen

Thumbnail Basis van het Beleggen

Met het ingaan van de wintertijd en de komst van koudere dagen is het weer tijd om ‘s avonds er een boek bij te pakken. Voor beleggers mag “De Basis van het Beleggen” dan zeker niet ontbreken om gelezen te hebben. Sinds 2013 is het bijna 450 bladzijden tellende beleggingsboek onze favoriet voor de Nederlandse en Belgische belegger. Het boek is er voor zowel de beginnende als gevorderde belegger en richt zich vooral op het beperken van risico’s. Het boek is opgedeeld in 3 delen, namelijk: hoe het vermogen te spreiden, waarin te investeren en wanneer te kopen en te verkopen. De 3 delen hebben ieder voldoende diepgang zodat de ervaren belegger ook geïnteresseerd zal zijn, daarnaast zijn de onderwerpen verduidelijkt met grafieken, tabellen en weetjes (zoals hieronder afgebeeld).

De basis van het beleggen pagina
Een indruk hoe grafieken, tabellen en weetjes de tekst verduidelijken

Win 1 van de 4 exemplaren van De Basis van het Beleggen

In samenwerking met Holland Invest Publishing mogen wij 4 exemplaren cadeau doen aan de bezoekers van Beursig.com. Meedoen is eenvoudig, vier weekenden op rij verschijnen op het forum 3 stellingen met meerkeuze antwoorden, geef de 3 juiste antwoorden door en u maakt wekelijks kans op een exemplaar van “De Basis van het Beleggen” t.w.v. €57,75. Bij meerdere juiste antwoorden van deelnemers zal elk weekend een deelnemer worden geloot.

Meedoen met de winactie (klik hier)

Deelnemen kan in de volgende weekenden:

  • 29 & 30 oktober
  • 5 & 6 november
  • 12 & 13 november
  • 19 & 20 november

Wanneer u onverhoopt het boek niet wint maar het toch graag in bezit wilt krijgen of cadeau wilt doen dan is het te koop bij Bol.com (met gratis verzending).

Basis van het Beleggen

 

Kosten besparen en brokers vergelijken? Selecteer uw broker:

Brokers Belgie Populair in BelgiëBrokers Nederland Populair in Nederland
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Meer info of klant worden >
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Meer info of klant worden >
Lynx beleggen
LYNX (België) biedt u toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 verschillende landen en geeft gratis beleggingstips. Zeer lage tarieven, tot wel 80% goedkoper dan andere Belgische brokers.
Meer info of klant worden >
Broker Binck
Binck (Nederland) is al jarenlang één van de meest populaire brokers van Nederland. Start met zelf beleggen bij Binck en ervaar een website met veel mogelijkheden en een goede service.
Meer info of klant worden >

Bekijk het complete brokeroverzicht >