Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.

Gratis geld voor (ex)Xeikon-aandeelhouder

xeikon claim

Boekel, 22-6-2016

Beste (ex)Xeikon-aandeelhouder: Gratis geld bestaat voor voormalige en huidige aandeelhouders!

A) Geen aandeelhouder Xeikon meer?

De overname van Xeikon door Bencis (XBC) in de periode 2013/2014 is nooit onomstreden geweest. Recent werd bekend dat Bencis de door haar verworven aandelen, binnen anderhalfjaar na verwerving heeft doorverkocht aan Flint, voor afgerond de dubbele prijs! Belangrijker is echter dat onlangs bleek dat tijdens de overname van Xeikon door Bencis er belangstelling was van een industriële speler, die een significant hogere prijs wenste te betalen. Door dit te verzwijgen voor de bestaande aandeelhouders, bent U mogelijk misleid en was U waarschijnlijk nooit ingegaan op het bod van Bencis (of het inkoopprogramma van de vennootschap zelf). In beide gevallen ontving U immers € 5,85 en inmiddels staat vast dat deze prijs veel te laag is geweest.

De Stichting Xeikonclaim is opgericht om de vordering van voormalige aandeelhouders, die hun aandelen dus hebben aangeboden onder het inkoopprogramma van de vennootschap zelf, of zijn ingegaan op het bod van Bencis, op de verantwoordelijke partijen te verhalen. Zij wil daarvoor op afzienbare termijn een juridische procedure starten en nodigt U hierbij uit zich hierbij aan te sluiten.

Inzet wordt het vergoeden van de schade als gevolg van misleiding en deze begroot de Stichting momenteel op minimaal € 4 per aandeel. Deelname aan het proces kost U niets, want de stichting zal de financiering van het traject volledig voor haar rekening nemen in ruil voor een percentage van de opbrengst.

U kunt zich vrijblijvend aanmelden, door het inschrijfformulier op de website www.xeikonclaim.nl in te vullen. Wij informeren U dan zo spoedig mogelijk over het vervolg van de procedure.

B) Nog steeds aandeelhouder Xeikon?

Momenteel lopen er nog procedures van zittende aandeelhouders, die een hogere prijs willen voor hun aandelen en/of schadevergoeding bedingen vanwege het gevoerde wanbeleid. U kunt aan deze acties deelnemen en zich vrijblijvend aanmelden, door het inschrijfformulier op de website www.recalcico.nl in te vullen. Wij informeren U dan zo spoedig mogelijk over het verloop van de procedure.

Wilt U alle informatie op een rijtje?

  • Onder deze brief zit een stroomdiagram aan de hand waarvan U precies kunt zien welke situatie voor U relevant is, als huidig of voormalig aandeelhouder Xeikon.

Voor nadere informatie kunt U te allen tijde contact met ons opnemen.

Frans Faas

Vz. Stichting Xeikonclaim

XeikonBroker
Omschrijving
DEGIRO beleggingsfondsenZeer lage tarieven bij DEGIRO. Bespaar tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten.

Info of klant worden >

Lynx beleggen

Zeer lage tarieven, tot 80% goedkoper dan andere brokers. Beste Broker 2018 volgens Beleggersbelangen.

Info of klant worden >


Bekijk hier het complete overzicht >