Chromecast 2 haalt meer uit uw TV

Chromecast 2 kopen thumbnail

Met de Chromecast 2 maakt u in een handomdraai en met een kleine uitgave van uw gewone TV een smart TV. Met dit mediastreaming-apparaat van Google kunnen media, zoals video’s, foto’s, muziek, games, etc., vanaf allerlei apparaten op uw HD televisie afgespeeld kunnen worden (ook wel casten genoemd). Enkele voorwaarden zijn dat uw HD televisie een HDMI-poort vrij moet hebben en een verbinding moet kunnen maken met o.a. één van de volgende apparaten:

  • Android-telefoon
  • Android-tablet
  • iPhone
  • iPad
  • Mac
  • Windows desktop of laptop
  • Chromebook

Chromecast 2 kopen close upDe Chromecast heeft het uiterlijk en het formaat van een sleutelhanger. Met een Chromecast 2 kopen kunt u in enkele minuten uw favoriete media op uw TV afspelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vakantiefoto’s laten zien vanaf de laptop, YouTube filmpjes vanaf bijvoorbeeld smartphone of laptop of gewoon het beeld van uw desktop/laptop rechtstreeks naar uw televisie doorsturen.

Bedien bijvoorbeeld met de smartphone de TV, tijdens het afspelen van uw favoriete media kunt u gewoon met uw smartphone blijven browsen, afspeellijsten maken en doen wat u anders ook met uw telefoon doet. Speelt u muziek af met uw telefoon via de Chromecast 2? Geen probleem want dit wordt niet onderbroken en het gaat niet ten koste van de accuduur.

Met de Chromecast 2 is er complete controle over het grote aanbod van TV-programma’s, films, muziek, radio, games en meer. Er zijn inmiddels honderden apps die te gebruiken zijn met de Chromecast 2, zowel gratis als met een abonnementsdienst. Bekijk hier het aanbod, zo ontbreken bekende diensten zoals Netflix, Spotify en YouTube natuurlijk niet.

Chromecast 2 ook voor uw bezoek

Deze gadget is eenvoudig in gebruik en na het uit de verpakking pakken kan het binnen enkele minuten al gebruikt worden. Wilt u uw vakantiefoto’s aan vrienden of familie laten zien? Of is er bezoek dat graag foto’s wilt laten zien? Gebruik dan de gastmodus, zo hoeft het bezoek geen verbinding te maken met het wifi-netwerk. Dit gaat nu erg gemakkelijk met de Chromecast 2. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag en wilt u op de achtergrond mooie foto’s delen? Gebruik dan uw televisie met behulp van deze gadget als een grote fotolijst.

Het aanbod van de apps die gebruikt kunnen worden met de Chromecast 2 blijft nog steeds groeien. Updates van het apparaatje worden automatisch geïnstalleerd zodat uw Chromecast goed blijft werken.

Voor de adviesprijs van €39 (incl. verzendkosten) is de Chromecast 2 bij Bol.com te koop (klik hier)

 

Bekijk een (Engelstalig) filmpje van de Chromecast 2 in praktijk:

 

Kosten besparen en brokers vergelijken? Selecteer uw broker:

Brokers Belgie Populair in BelgiëBrokers Nederland Populair in Nederland
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
DEGIRO beleggingsfondsen
DEGIRO staat bekend om de zeer lage tarieven. Hierbij besparen beleggers tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten. DEGIRO heeft al ruim 250.000 tevreden klanten.
Informatiepakket aanvragen
Lynx beleggen
LYNX (België) biedt u toegang tot meer dan 100 beurzen in 19 verschillende landen en geeft gratis beleggingstips. Beleg met één simpele muisklik in aandelen, opties of futures. Zeer lage tarieven.
Informatiepakket aanvragen
Broker Binck
Binck (Nederland) is al jarenlang één van de meest populaire brokers van Nederland. Start met zelf beleggen bij Binck en ervaar een website met veel mogelijkheden en een goede service.
Informatiepakket aanvragen

Bekijk het complete brokeroverzicht >