Op verzoek kunt u teksten aangeleverd krijgen om copyright schending te voorkomen.

BinckBank lanceert eigen turbo in België

BinckBank Logo turbo

Sinds vrijdag 13 november is BinckBank begonnen met het aanbieden van de eigen Binck turbo in België. Met turbo’s kunnen beleggers met een hefboom anticiperen op zowel stijgingen als dalingen van de onderliggende waarde. Dit kan op bijvoorbeeld op onder andere aandelen en indexen. Meer uitleg over de werking van turbo’s gaven wij al eerder op Beursig, lees hiervoor het artikel ‘Beleggen met turbo’s’ (klik hier). BinckBank wil met dit product voorzien in de grote vraag van ervaren Belgische beleggers.

Stefaan Roegiers, Country Manager BinckBank België:

“Turbo’s zijn niet meer weg te denken uit de portefeuille van de actieve en ervaren beleggers. Met de Binck turbo willen we voldoen aan de steeds toenemende vraag van onze klanten om versneld te kunnen inspelen op koersevoluties van onderliggende waarden tegen een beperkte eigen inleg.”

Volgens BinckBank worden op dit moment bij meer dan 15% van de beleggingstransacties in België en Nederland een turbo gebruikt. De Binck turbo’s waren tot voor kort alleen exclusief beschikbaar voor klanten in Nederland maar nu ook voor klanten in België. Heeft u interesse bekijkt u dan de prospectus en de voorwaarden op de website van BinckBank (klik hier).

Aanbod van BinckBank turbo’s

Naar aanleiding van het persbericht van BinckBank stelden wij een aantal vragen en kregen wij naast een reactie ook nog aanvullende informatie over de Binck turbo’s. Zo hebben de Binck turbo’s krappe spreads en zijn er ruime handelstijden, namelijk van 8:00 tot 22:00. Het aanbod is momenteel vooral gericht op de Nederlandse markt, zoals turbo’s op aandelen zoals Aegon, ING, Philips, Royal Dutch Shell, etc. Daarnaast zijn er ook turbo’s op een aantal Amerikaanse en Duitse aandelen zoals Apple, Daimler, Facebook, Tesla en Volkswagen. Vooralsnog zijn er op Belgische aandelen alleen nog Binck turbo’s beschikbaar voor Ageas en KBC Groep maar BinckBank zal zeker rekening houden wanneer er vraag komt naar turbo’s op andere Belgische aandelen. Een actueel overzicht van de beschikbare turbo’s kunt u zien op de website van BinckBank (klik hier).

Hefboomproducten, waaronder turbo’s op het forum (klik hier)

Disclaimer: turbo’s zijn risicovolle producten en uitsluitend geschikt voor ervaren, actieve beleggers en niet geschikt voor vermogensopbouw op lange termijn.Broker
Omschrijving
DEGIRO beleggingsfondsenZeer lage tarieven bij DEGIRO. Bespaar tot honderden euro's per jaar aan transactiekosten.

Info of klant worden >

Lynx beleggen

Zeer lage tarieven, tot 80% goedkoper dan andere brokers. Beste Broker 2018 volgens Beleggersbelangen.

Info of klant worden >